Thursday, May 19, 2022

Glennis Grace

Glennis Grace vorige week nog door de politie opgepakt was van plan om al haar optredens gewoon te laten doorgaan. Dat deze mensen nog een podium krijgen.


I Pinimg Com Originals 1b Ab 02 1bab02e0382196d

Glennis Grace is zaterdagavond met haar vijftienjarige zoon aangehouden na een gevecht in een supermarkt in Amsterdam laat haar advocaat aan De Telegraaf weten.

. Op 26 maart zou Glennis Grace een concert geven in The Harbour Club in Amsterdam. Eentje aan RTL Boulevard en eentje aan Shownieuws. Verslaggever Jordi Versteegden spreekt fans van de zangeres in de rij voor het concert in Venlo.

In haar eerste interview sinds haar arrestatie. Het was een. Glennis Grace en haar zoon mochten de politiecel onder voorwaarden verlaten.

Er werd fors openlijk geweld gepleegd publiceert Story een stuk. Voor het eerst sinds de Jumbo-rel in februari staat Glennis Grace weer op het podium. Onbegrijpelijk Het is nu drie maanden geleden dat Glennis Grace en haar 15-jarige zoontje Anthony drie nachten lang.

Ze heeft gisteren daarom twee tv-interviews gegeven. De politie is duidelijk in haar bewoordingen. Bovendien kampt ze nog steeds met annuleringen omdat veel mensen haar sorryfilmpje niet geloven.

Glennis Grace heeft haar omstreden zoontje Anthony 15 gisteren het podium opgetrokken tijdens haar optreden in de Melkweg in Amsterdam. Glennis Grace is weer begonnen met touren en dat loopt allemaal niet echt lekker. Zangeres Glennis Grace 43 zou willen dat ze de tijd kon terugdraaien om het geweldsincident in de Amsterdamse supermarkt ongedaan te maken.


Pin Auf Photos


Glennis Grace Historical Figures Culture Historical


Pin On Haute Or Not


Pin On Glennis Grace


Glennis Grace Op Oranjenacht In Gouda Female Style Female Singers


Glennis Grace Afscheid Begrafenis Liedjes Liedjes Muziek


Pin On Glennis Grace


Glennis Grace Glennisgrace Instagram Foto S En Video S Celebrity Boots Fashion Style


Pin On Photos


Pin On Photos


Pin On Photos


Pin Op Photos


Glennis Grace Glamour Hair Long Hair Styles Hair Styles


Pin On Photos


Glennis Grace Fan Site Beroemdheden


Pin On Female Singers Dutch


Pin On Photos


Pin On Glennis Grace Music Pure Perfection


Pin On Photos

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya